The wishlist name can't be left blank

Sigurnost kupnje

Sigurnost vaših osobnih podataka i podataka o plaćanju shvaćamo vrlo ozbiljno. Uvjeravamo vas da je zbog naših sigurnosnih mjera naručivanje na našoj web stranici jednako sigurno kao i naručivanje telefonom.

Tijekom unosa osobnih podataka nalazite se na vrlo sigurnoj SSL šifriranoj vezi. Trenutno imamo najnapredniji sigurnosni softver za internetska preuzimanja na tržištu. Worldline je vodeća tvrtka u Europi na području platnih usluga i obrade transakcija i broj 4 u ovoj industriji u svijetu. To znači da preuzimanja na našoj web stranici imaju isti sigurnosni standard kao i preuzimanja u financijskim institucijama. Za obradu prijenosa kreditnih kartica koristimo vrlo napredni sustav Six Payments.

Da biste pravilno izvršili transakciju putem Six Payments-a, morate unijeti sve 4 grupe brojeva kreditnih / debitnih kartica na prednjoj strani, datum valjanosti i 3 broja na poleđini kartice, gdje je vaš potpis (ovi podaci ovise o kartici, ne mora biti na kartici).

Prilikom plaćanja putem Six Payments, podaci o vašoj kartici obrađuju se samo na Six Payments poslužiteljima. Party Center ne obrađuje i ne pohranjuje podatke o vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici.

Iznos će se oduzeti s vaše kreditne ili debitne kartice kada je vaša narudžba spremna za slanje.

Prijava na e-newsletter

Prijavite se na naš e-newsletter i obavijestit ćemo vas o našim novim proizvodima i posebnim promocijama.

Brza dostava

Dostava od 2-5 Dana

različite moguĆnosti plaĆanja
100% sigurnost
kupnje
Besplatna dostava

iznad 70,00€ (527,415 kn)

Nazovite nas
+385 913 300 745