The wishlist name can't be left blank

Politika privatnosti

Party Center, odgovoran je za obradu vaših podataka. (U nastavku se sve reference na tvrtku daju pod nazivom tvrtke Party Center).

 

Party Center zaštitu vaših podataka shvaća vrlo ozbiljno. Razumijemo da biste željeli znati kako koristimo, pohranjujemo i dijelimo osobne podatke o vama. Uvjeravamo vas da smo u potpunosti svjesni važnosti zaštite vaših osobnih podataka. Jamčimo da nečemo prodati ili zloupotrijebiti vaše podatke.

Povjerljivost i pristup podacima

Ovom izjavom obvezuje se tvrtka PARTY CENTER d.o.o. da će sukladno Uredbi EU 2016/679 o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka  (Uredba) čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima ima pravo i ovlast pristupa, te da ćemo iste osobne podatke koristiti isključivo u točno određenu (propisanu) svrhu.

Dolje navedene odredbe o zaštiti podataka odnose se na podatke o kupcima koje prikupljaju i koriste Party Center. Ova politika privatnosti ne uključuje podatke prikupljene od trećih strana, sadržaj ili programe koji vode do našeg web mjesta ili su im dostupni s našeg web mjesta. Informacije o vama prikupljamo iz različitih izvora, uključujući podatke koje vas osobno pitamo, podatke koje prikupljamo od vas kada posjetite našu web stranicu www.partycenter.hr ili pod domenu povezanu s ovom web stranicom ("web stranica") posjetite i podatke koje o vama prikupljamo iz drugih izvora.

Kada posjetite naše web mjesto i krećete se njime, automatski prihvačate odredbe navedene u ovim odredbama o zaštiti podataka. Odvojite malo vremena da se upoznate s našom praksom privatnosti i kontaktirajte nas ako imate pitanja u vezi s uvjetima.

 

Vrste podataka koje prikupljamo o vama?

U svrhu prikupljanja podataka Prodavatelj koristi:

  • Google Analytics
  • Google AdWords Remarketing
  • Facebook Pixel

Prikupljamo podatke kako bismo mogli isporučiti i nabaviti proizvode i usluge koje želite koristiti i poboljšati vaše iskustvo kupovine u Party Centru. Neki podaci koje prikupljamo od vas mogu se koristiti za vašu identifikaciju ili, u razumnoj mjeri, zajedno s ostalim informacijama, za vašu identifikaciju. Ti se podaci nazivaju "osobnim podacima" i uključuju vaše ime, adresu, e-adresu, telefonski broj, vaše podatke o plačanju.

Osobne podatke dijelite s nama izravno kada s nama izvršite internetsku narudžbu, kada kreirate račun na nekoj od naših web stranica, kada posietite jednu od naših stranica na društvenim mrežama ili ostavite komentar na nekoj od naših stranica na društvenim mrežama i kada nas kontaktirate ili koristite našu službu za korisnike.

Druge vrste podataka koje o vama prikupljamo ne mogu se koristiti za vašu osobnu identifikaciju, ali pomoći će Party Centru da poboljša proizvode i usluge koje vam nudimo. Ovi podaci (zajednički nazvani "neizravni podaci") uključuju pojedinosti o vašoj internetskoj vezi, količini podataka, IP adresi i uređajima koje koristite za posjet našoj web stranici, kao i pojedinosti o korištenju. Ovi se podaci prikupljaju automatski korištenjem kolačića, web svjetionika i ostalih tehnologija za pračenje. Ove podatke mogu prikupljati Party Center treće strane, poput oglašivača ili partnera koji oglašavaju na našim web stranicama. Podaci prikupljeni korištenjem kolačića trećih strana, internetskih svjetionika ili tehnologija za pračenje trećih strana podliježu pravilima o privatnosti i klauzulama o povlačenju tih trećih strana i nisu regulirani Party Centrom.

Kako koristimo vaše podatke?  

Party Center koristi osobne podatke koje prikupljamo od vas koje dijelite s nama na sljedeće načine:

Za obradu i slanje vaših mrežnih narudžbi, u marketinške ili reklamne svrhe, za informiranje o posebnim ponudama i promocijama, za primanje vaših korisničkih računa, za stvaranje pregleda narudžbi koje ste izvršili, odgovaranje na upite kupaca, mogućnost predstavljanja naše web stranice i sadržaja na njoj, Informiranje o promjenama na našem web mjestu, informiranje o proizvodima i uslugama i omogućiti vam upotrebu interaktivnih značajki naših web stranica na takav način da vam opisujemo vrijeme u kojem predajete svoje osobne podatke Party Centru.

Neizravni podaci koje prikupljamo mogu se automatski kombinirati s ostalim podacima koje vi pružate, prikupljate i koristite u statističke svrhe. To nam pomaže da poboljšamo našu web stranicu i ponudimo vam bolje i relevantnije proizvode, usluge i oglase. To nam također omogućuje da procijenimo koliko je ljudi zainteresirano za određene proizvode i da sačuvamo njihove postavke, što nam omogučuje da prilagodimo našu web stranicu vašim osobnim interesima i prepoznamo vas kad više puta posjetite našu web stranicu i brzinu vašeg internetskog iskustva u Party Centru.

Širenje informacija

Party Center ne prodaje vaše osobne podatke trećim stranama. Međutim, osobne podatke koje prikupljamo od vas i koje nam pružate, kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti, možemo podijeliti s našim podružnicama, povezanim društvima ili pažljivo odabranim trećim stranama na koje se oslanjamo da vode naše poslovanje pružiti vam pomoć i dostaviti proizvode, poput obrađivača plaćanja, kurira i dostavljačkih službi, marketinških partnera i proizvodača koji proizvode dostavljaju izravno vama u naše ime. Ako prosljeđujemo vaše podatke, to se radi prema strogim ugovornim propisima i dalje će se prosljeđivati samo oni podaci koji su potrebni za određenu svrhu.

Zadržavamo pravo korištenja usluga trečih strana za prikupljanje i upotrebu anonimnih podataka o vašim posjetima i interakcijama na našim web stranicama i s njima. To se odnosi na upotrebu tehnologija kao što su kolačići za prilagodbu našeg oglašavanja proizvoda i usluga. Detaljnije informacije možete pronači u našem pravilniku o kolačićima.

Vaši osobni podaci mogu se također pružiti radi provođenja naših uvjeta i odredbi, radi poštivanja bilo kojeg sudskog naloga, zakona ili pravnog postupka, kao i vladinih naloga; ili kada imamo razloga vjerovati da je otkrivanje vaših osobnih podataka neophodno ili primjereno radi zaštite prava, imovine ili sigurnosti Party Centra, naših kupaca ili bilo koga drugog. To uključuje potencijalnu razmjenu informacija s drugim tvrtkama ili organizacijama u svrhu zaštite od zlouporabe i prijevare, kao i radi smanjenja kreditnog rizika U slučaju da je Party Center uključen u poslovnu kombinaciju, preuzimanje, prodaju imovine, stečaj ili reorganizaciju, vaši osobni podaci mogu se podijeliti s trećim stranama ili ih možemo pohraniti.

Pristup vašim podacima

Osobne podatke možete pregledati i promijeniti u bilo kojem trenutku tako da se prijavite na našu web stranicu i posjetite profil svog korisničkog računa. Tamo možete promijeniti svoje ime, lozinku, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj koji ste ranije unijeli.

Koja su vaša prava?

Pravo na informacije

Imate pravo dobiti jasne, transparentne i lako razumljive informacije o tome kako postupamo s vašim podacima i pravima. Zbog toga vam dajemo ove podatke u ovoj politici privatnosti.

 

Pravo pristupa

Imate pravo na pristup svojim podacima (ako ih obradimo) i određenim drugim podacima (sličnim onima navedenim u ovoj politici privatnosti). Na ovaj način ste informirani i možete provjeriti koristimo li vaše podatke u skladu sa zakonom o zaštiti podataka.

 

Pravo na ispravak

Imate pravo na ispravku podataka ako su netočni ili nepotpuni.

 

Pravo na brisanje poznato i kao "pravo na zaborav", ovo pravo omogučuje vam da zatražite da se vaši podaci izbrišu i uklone, osim ako postoji dobar razlog da ih nastavimo koristiti. Međutim, ovo pravo nije opće prave na brisanje, postoje iznimke.

 

Pravo prigovora na obradu podataka

Imate pravo prigovoriti određenim vrstama obrade podataka, uključujući obradu koja se temelji na našim legitimnim interesima.

 

Pravo na ograničenje obrade podataka

Pod određenim okolnostima imate pravo "blokirati ili zaustaviti daljnju upotrebu svojih podataka. Ako je obrada podataka ograničena, i dalje možemo pohraniti vaše podatke, ali ih više ne koristimo. Vodimo popis osoba koje su zatražile da se u budučnosti poštuje traženo ograničenje obrade podataka, da se daljnja upotreba njihovih podataka blokira kako bismo mogli osigurati da se u budučnosti poštuje I traženo ograničenje obrade podataka.

 

Pravo na prijenos podataka

Imate pravo na primanje i ponovnu upotrebu podataka u svoje svrhe u različitim uslugama. Ako, na primjer, promijenite davatelja ovo vam pravo omogučuje jednostavno i sigurno kopiranje i prijenos podataka naših IT sustava u one novog davatelja usluga, bez utjecaja na njihovu upotrebljivost.

 

Pravo na žalbu

Imate pravo podnijeti žalbu na zaštitu podataka na način na koji koristimo i obrađujemo vaše podatke.

 

Pravo na povlačenje pristanka

Ako ste pristali na upotrebu vaših podataka od nas, imate pravo povući ovaj pristanak u bilo kojem trenutku (iako to ne znači da je bilo kakva upotreba vaših podataka koje smo izvršili s vašim pristankom nezakonita. Napominjemo da takvo opozivanje može značiti da vam više ne možemo nuditi usluge ili proizvode.

 

Što se tiče zahtjeva za otkrivanje vaših podataka, tražene podatke obično pružamo besplatno. Međutim, možemo naplatiti razumnu naknadu za pokrivanje administrativnih troškova za otkrivanje podataka u sljedećim slučajevima:

-Neutemeljeni ili pretierani/ ponovljeni zahtievi

-Više kopija istih podataka

 

Alternativno, možemo odbiti ispuniti vaš zahtjev.

Molimo vas da odgovorno pregledate svoj zahtjev prije nego što ga pošaljete. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev čim budemo mogli. Obično odgovorimo u roku od mjesec dana, no ako vaš zahtjev potraje dulje, obavijestit ćemo vas.

Sigurnost informacija

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite Six Payments – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Six Payments osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u Six Payments platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima Six Payments sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

 

VALUTA

Sve cijene su izražene u HRK (hrvatska kuna).

Proveli smo mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od slučajnog gubitka i neovlaštenog pristupa, upotrebe, izmjene ili otkrivanja. Vaše osobne podatke štitimo korištenjem fizičkih, elektroničkih i proceduralnih sigurnosnih mjera koje su u skladu s važećim propisima Hrvatske i EU-a. Svi podaci koje nam stavljate na raspolaganje na našoj web stranici šifrirani su pomoću tehnologije Secure Socket Layer (SSL). Party Center također poduzima mjere računalne sigurnosti, poput zaštitnih zidova i metoda šifriranja podataka, kako bi zaštitio vaše podatke.

Sigurnost vaših podataka također ovisi o vama, Na primjer, možete pridonijeti sigurnosti svojih podataka koristeći složenu i pažljivo odabranu lozinku. Izbjegavajte dijeliti lozinku s bilo kime ili upotrebljavati podatke koje bi drugi mogli lako saznati o vama, poput imena članova obitelji ili rođendana. Također možete instalirati antivirusni softver i softver vatrozida i redovito ga ažurirati kako biste zaštitili svoje računalo ili uređaj od vanjskih napada zlonamjernih korisnika. Kada završite s pregledavanjem naše web stranice, odjavite se i zatvorite prozor preglednika tako da nitko ne može pristupiti sesiji koju ste započeli.

Nažalost, niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nisu 100% sigurni. Iz tog razloga ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost vaših podataka. Svaki prijenos vaših osobnih podataka na vlastiti je rizik. Party Center nije odgovoran za zaobilaženje bilo kakvih postavki privatnosti ili sigurnosnih mjera na našim web stranicama. 

Oglašavanje na društvenim mrežama

Piksele za praćenje Facebooka, Twittera i Pinteresta koristimo za prikupljanje podataka preglednika koje koristimo za slanje oglašavanja na društvenim mrežama korisnicima Facebooka, Twittera, Pinteresta i Instagrama koji su nedavno posjetili našu web stranicu.

Prilagođena ciljana publika

Kada se prijavite za naš e-mail newsletter, vaša adresa e-pošte može se prenijeti na Facebook, Twitter, Pinterest i Instagram kako bismo vam mogli slati personalizirane oglase na društvenim mrežama.

 

"Ne prati"

Ne podržavamo polje HTTP zaglavlja "Ne prati ("DNT"). "Ne prati" je postavka koju možete postaviti u svom internetskom pregledniku kako biste obavijestili web stranice da ne želite da se prate vaše aktivnosti na web mjestima. "Ne prati" možete aktivirati ili deaktivirati posjetom stranici postavki ili postavki internetskog preglednika.

 

Veze do web lokacija trećih strana

Naše web mjesto može sadržavati poveznice koje vode do drugih web mjesta kojima mi ne upravljamo. Kada kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto treće strane. Preporučujemo da pregledate pravila o privatnosti svake stranice koju posjetite. Party Center ne kontrolira i nije odgovoran za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih web stranica i usluga trećih strana.

 

Komunikacija putem e-pošte

Zadržavamo pravo na korištenje vaših osobnih podataka kako bismo vas kontaktirali putem e-mail newslettera koji bi vas mogli zanimati. Možete onemogućiti primanje bilo koje ili svih ovih komunikacija i otkazati pretplatu klikom na vezu "Odjava" na dnu naše e-pošte. Registracijom za naš e-mail bilten automatski potvrđujete da imate više od 16 godina i da ste pročitali i razumjeli ovdje navedene odredbe o zaštiti podataka.

 

Dječja privatnost na Internetu

Ova web stranica nije namijenjena djeci mlađoj od 16 godina i od njih svjesno ne prikuplja niti pohranjuje nikakve podatke. Ako saznamo da smo dobili ili prikupili osobne podatke od djeteta mlađeg od 16 godina bez provjere pristanka roditelja, izbrisat ćemo te podatke. Ako sumnjate da imamo podatke od djeteta mlađeg od 16 godina ili o njemu, obavijestite nas putem našeg obrasca za kontakt.

 

Odjava

Ako više ne želite primati internetsku komunikaciju od Party Centra, možete kliknuti vezu "odjava" u našim e-porukama i više nečete dobivati nikakve daljnje komunikacije od nas.

 

Izmjene ovih pravila o privatnosti

Izmjene ovih Pravila o privatnosti rezervirane su prema vlastitom nahođenju, a ažurirana Pravila o privatnosti bit će objavljena na našoj web stranici. Ove odredbe o zaštiti podataka posljednji su put ažurirane dolje  navedenog datuma. Nastavak korištenja naše web stranice nakon objavljivanja revidiranih propisa o zaštiti podataka znači da pristajete na ove revidirane propise o zaštiti podataka. Molimo redovito provjeravajte našu politiku privatnosti u slučaju promjene uvjeta i ažuriranja.

 

Kontakt

Ako imate pitanja ili komentare u vezi s našom politikom privatnosti, kontaktirajte nas putem maila.

 

Zadržavamo pravo na pogreške u opisu, cijeni ili fotografiji proizvoda.

 

Party Center d.o.o,

Školska ulica 15, 10437 Bestovje

Mail: info@partycenter.hr

Prijava na e-newsletter

Prijavite se na naš e-newsletter i obavijestit ćemo vas o našim novim proizvodima i posebnim promocijama.

Brza dostava

Dostava od 2-5 Dana

različite moguĆnosti plaĆanja
100% sigurnost
kupnje
Besplatna dostava

iznad 70,00€ (527,415 kn)

Nazovite nas
+385 913 300 745