The wishlist name can't be left blank

Povrat

U slučaju ugovora na daljinu, potrošač ima pravo nedvosmisleno obavijestiti tvrtku u roku od 14 dana e-poštom (info@partycenter.hr) ili nekim drugim komunikacijskim kanalom da odustaje od ugovora, bez potrebe da navede razlog svoje odluke. Obrazac za odustajanje od ugovora na daljinu možete preuzeti klikom OVDJE.

Potrošač mora robu vratiti tvrtki najkasnije 14 dana nakon obavijesti o odustajanju od narudžbe. Potrošač robu vraća na adresu: Party Center d.o.o.Školska ulica 15, 10437 Bestovje (Sveta Nedelja) Hrvatska.

  • Jedini trošak koji snosi potrošač u vezi s odustajanjem od narudžbe jest izravni trošak povrata robe.
  • Potrošač mora prodavaču vratiti predmet neoštećen i u istoj količini, osim ako je artikl uništen, oštećen, izgubljen ili se njegova količina smanjila bez krivnje potrošača.
  • Pri vraćanju robe potrošač također šalje račun za robu i osobne podatke i transakcijski račun na koji želi primiti vraćenu uplatu. Povrat će se izvršiti u roku od 14 dana od primitka obavijesti o odustajanju.
  • Po odustajanju od ugovora, gdje je korišten promotivni kod ili kod za popust, ta se sredstva smatraju popustom i ne vraćaju se korisniku. Na korisnikov bankovni račun vraća se samo uplaćeni iznos, a istovremeno se promotivni kôd u obliku novog koda vraća korisniku. Po odustajanju od ugovora, poklon bon smatra se sredstvom plaćanja i vraća se korisniku kao poklon bon.

Prijava na e-newsletter

Prijavite se na naš e-newsletter i obavijestit ćemo vas o našim novim proizvodima i posebnim promocijama.

Brza dostava

Dostava od 2-5 Dana

različite moguĆnosti plaĆanja
100% sigurnost
kupnje
Besplatna dostava

iznad 70,00€ (527,415 kn)

Nazovite nas
+385 913 300 745