The wishlist name can't be left blank

Dekoracije s balonima

Ušli ste u naš svijet dekoracija. Ovdje možete izabrati već postojeće skulpture, bukete balona, balloon flower box-ove ili možete uz našu pomoć složiti sami svoje. Slike skulptura, buketa i box-eva su simbolične i mogu varirati u boji zbog vaših rezolucija na aparatima kojima se služite.

Na vama je da nam date smjernice. Dogovaramo boje i motive zajedno. Pošaljete omiljenu boju, prigodu, i primjeri u slikama dolaze u obzir. Jednostavno pokažete »Hoću ovo« i mi se potrudimo da vam to omogućimo, naravno sve u dogovoru sa vama. Svaki balon na našoj stranici možemo ukomponirati u skulpturu, buket ili box po vašoj želji. Cijena ovisi o količini balona, cvijeća i helija utrošenih u vašu skulpturu, buket ili box. I naravno vremenu izrade. Primjeri proizvoda koje možete korigirati bojama i vrstama nalaze se u kategorijama sa lijeve strane. U cijenu je uključena i bijela dekorativna kutija koja iznosi 20 kuna, koja se ne plača kod osobnog preuzimanja ukoliko vam nije potrebna.

Na usluzi vam je naš broj 00385 913 300 745 na koji nas možete nazvati, koji je ujedno i naš WhatsApp, te naš mail info@partycenter.hr koji služi da se dogovorimo i napravimo sve baš kako vi želite.

U suradnji sa našim dekoraterima u mogučnosti smo vam ponuditi i dekoracije vaših proslava. Kontaktirajte nas!

Proizvodi 1-12 od 259

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-12 od 259

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog

Prijava na e-newsletter

Prijavite se na naš e-newsletter i obavijestit ćemo vas o našim novim proizvodima i posebnim promocijama.

Brza dostava

Dostava od 2-5 Dana

različite moguĆnosti plaĆanja
100% sigurnost
kupnje
Besplatna dostava

iznad 70,00€ (527,415 kn)

Nazovite nas
+385 913 300 745