The wishlist name can't be left blank

- "Happy Valentine's day!" -

- "Happy Valentine's day!" -

Valentinovo 2021. bi mogao biti malo drugačiji jer mnogi parovi zbog ograničenja nemaju mogučnost otići u restoran na romantičnu večeru već si mogu sami napraviti romantično gnijezdo. Potrebno je dodatno razmišljanje kako bi se vaši najmiliji osjećali posebno na ovaj dan ljubavi, pa smo stvorili vodič za proslavu romantičnog Valentinova kod kuće ...

 

Neka to bude ove godine bude boravak kod kuće.

Valentinovo vam pruža priliku da slavite na mnogo različitih načina, a to je lijepa prilika da to bude vrlo osobna prilika. Mogli biste se, primjerice, zavući na sofu i pogledati prvi film koji ste vi i vaš partner vidjeli zajedno, ili onaj koji vam oboje puno znači. Također biste mogli sastaviti dijaprojekciju fotografija vašeg para tijekom godina - mogli biste ih gledati na televizoru ili ih staviti u album koji ćete pokloniti svojoj drugoj polovici. Ako ste u braku, možda biste čak htjeli iskopati vjenčani video! Još jedan način da dodate taj osobni dodir je kupnja nekih personaliziranih proizvoda iz trgovine Party Center koji su idealni ako vi i vaša voljena osoba živite odvojeno. Imamo prekrasne balone koje možete prilagoditi svojoj voljenoj ili kupiti natpis na koji se mogu dodati vaše fotografije i Valentinove poruke.

Dekoracije

Osim odabira nekih personaliziranih ukrasa za vaše Valentinovo, mogli biste izabrati i neke glamurozne i romantične ukrase kako bi uljepšali vaš interijer. Naručite buket omiljenog cvijeća od svoje lokalne cvjećare i uživajte u prekrasnom ukrasu buketa kojem čete dodati naš personalizirani balon „Sretno Valentinovo“.

Ako želite iznenaditi voljenu osobu na njenim vratima, uzmite zapanjujući buket balona s miješanim srcima ili neka je na ulazu dočeka zidna dekoracija... 

    

 

Raspršite stol konfetima u obliku srca. Pokažite da je dom tamo gdje je srce pomoću ovog zadivljujućeg crvenog balona u obliku srca i konfeta.

 

Ovdje pogledajte našu paletu ukrasa za Valentinovo.

POKLON IDEJA

Staklenka 'Razlozi zašto te volim' zamišljena je aktivnost za vas i vašeg partnera kako biste ih podsjetili zašto i koliko ih volite i što oni vama znače. Uzmite staklenu posudu i u nju napišite slatke porukice svojoj voljenoj osobi koje će ona moći vaditi iz dana u danu. Kako joj dođe. Jednostavno zapišite svoje porukice na kartice u obliku srca.

 

    

 

ZAPROSITE VOLJENU OSOBU

Dan zaljubljenih možda je samo drugi nakon Božića kao najpopularnijeg dana u godini kada tražite od svoje voljene da se vjenča s vama. Dakle, planirajte posebno Valentinovo kod kuće sa svime gore navedenim, blistavim prstenom i vrlo važnim pitanjem kako biste postavili stvari na vrh. Možete naručiti svoj personalizirani balon sa natpisom ‘hoćeš li se udati za mene’, u koji vam možemo staviti vaš odabrani prsten. To je jedinstveni način da zaprosite onoga koga volite i učinite ovo Valentinovo jednim za pamćenje. U kutijicu stavite iglicu sa kojom će vaša voljena osoba probušiti balon i time reći DA!

 

Kontaktirajte nas za sve usluge i proizvode telefonom na 091 3300745 ili nam pošaljite mail na info@partycenter.hr.

 

 

- I ne zaboravite "Love is all you need" - 

Prijava na e-newsletter

Prijavite se na naš e-newsletter i obavijestit ćemo vas o našim novim proizvodima i posebnim promocijama.

Brza dostava

Dostava od 2-5 Dana

različite moguĆnosti plaĆanja
100% sigurnost
kupnje
Besplatna dostava

iznad 70,00€ (527,415 kn)

Nazovite nas
+385 913 300 745