The wishlist name can't be left blank

- "Mermaid Party Shell-abration!" -

- "Mermaid Party Shell-abration!" -


izvor: @shopparis312

 

Fantastičan Rođendan na temu Morska Sirena by Party Center ima sve kako bi Little Mermaid provela savršeno vrijeme sa svojim Mermaid prijateljicama.

 

 

 

 

Nije ni čudo da djevojke širom svijeta žele Mermaid Party za svoj posebni dan. Sirene su toliko čarobne sa svojim presijavajučim detaljima i zabavnim morskim svijetom.

Djevojke se mogu pretvarati da su princeze sirene na jedan dan, sa preslatkom mermaid tijarom.

Stoga zaronite u ocean prepun čarobnih ideja poput iridescentnih tanjurića u obliku školjke, krunama princeze morskih školjki, rajfičima u obliku repa morske sirene, rođendanskoj torti sirena, dekoru balona i još mnogo toga!

Ova rođendanska proslava sirene jedna je fantastična  "SHELL-ABRATION« 

 

 

Pozivnice

Nema ljepše pozivnice od one koju ćete napraviti i doraditi kod kuće. U skladu sa dobi i dijete može sudjelovati u izradi (obično im to čini veliko veselje). Kod nas u našim rođendanskim paketima možete naći prekrasne pozivnice u odgovarajućoj temi. Na pozivnicama navedite datum kada ćete slaviti rođendan, napišite naziv tog dana u tjednu, vremensko trajanje rođendana, napomenu – treba li dijete ponijeti sa sobom papuče ili nešto drugo te kontakt broj ili e-mail na koji vam djeca ili roditelji mogu potvrditi ne/dolazak djeteta ili vi sami nazovite roditelje. Pozivnice pošaljite dovoljno rano kako biste znali točan broj gostiju. Na pozivnice možete napisati što volite ili trebate, a nije osobito skupo, npr. Potrebne su mi čarape, skupljam gormite i volim mentol bombone i Spidermana. Još su mi fora naljepnice i bedževi ili cd filmovi.

Ukrasi od balona

Ukrasiti možete ulazna vrata kao i prostor u kojem će se odvijati proslava. Baloni, papirnate trakice, lančići, vjenčići… Mi vam možemo predložiti i Dekoratere koji će to napraviti za vas.

Balonske dekoracije mogu biti savršeni izbor i za male kutke kod kojih čete napraviti foto uspomene na taj savršeni dan vaših Morskih princeza. Fotografija je danas svuda oko nas i bez nje rođendan kao da se i nije desio.

 

   

 

Osim dekoratera i proizvoda pomoću kojih možete biti vlastiti dekorater u ponudi za vas imamo i izbor Animatora koji će uveseljavati vaše male goste. Kontaktirati nas možete za svaku vašu ideju ili želju, tu smo da se potrudimo da napravimo sve da vam udovoljimo.

 

Trebate li animatora, dekoratera, fotografa… kontaktirajte nas teleonom na 091 3300745 ili pošaljite mail sa upitom na info@partycenter.hr.

 

Pribor za jelo

Iridescentni tanjurici u obliku školjke biti će savršeni dodatak na stolu vaše slavljenice, kao i svi ostali nimalo nebitni Party dodaci, poput konfeta. girlanda, zastavica itd....

 

Osigurajte primjerenu glazbu za proslavu. Djeca će se lakše opustiti i bolje zabaviti uz glazbu. Potaknite ih na ples. Možete osmisliti neke plesne pokrete na pjesmu koju svi vole i svi plešu kako vaša slavljenica pleše…

 

Hrana i piće – ako pitate djecu – puno čipsa, smokija, gumenih bombona, coca-cole, fante  i kupili ste ih . Proslave jesu vrijeme kada se treba opustiti i prepustiti, no ne treba pretjerivati. Par vrsta voćnih negaziranih sokova ili čak sokova što se razrijeđuju s vodom isto će biti u redu. Mali sendviči od jednog zalogaja, poštedjet će vas nepojedenih ostataka. Popularni su oni na krekerima, na malim kruščićima, mini pizze i sl. Malo mliječnog namaza ili majoneze, pureća šunkica, krastavčić, mini rajčica – pun pogodak.

Prilagođeni kolačići za sretan rođendan u bojama zabave i prekrasna torta sa svijećom u obliku repa Morske Sirene.

Otvaranje poklona 

Jako je zgodno da djeca otvore poklone, to im čini zadovoljstvo, a i drugi gosti su znatiželjni što se krije iza kojeg omotnog papira. Važno je samo napomenuti da nije važna veličina dara već da je dar kupljen sa srcem. Tako je jedna olovka jednako vrijedan dar kao i neka lutka ili lokomotiva.

 

IGRE su savršene i za otvaranje poklona

BOMB (glazba svira i svi stoje u krugu sa svojim darom i predaju ga osobi do sebe, a preuzima tuđi dar od osobe s druge strane i opet ga šalje dalje… tako u krug kruže darovi; kad glazba stane, slavljenica otvara onaj dar koji se kod nje našao u ruci)  ili kroz TOMBOLU DARIVANJA (svako dijete dobije jedan broj ili sličicu, takve iste brojeve ili sličice ima slavljenica koja ih vadi iz kutije i čiji broj ili sličicu prozove, ta osoba donosi svoj dar i slavljenica ga otvara, a svi gledaju.).

Znamo da LAKIRANJE NOKTIJU ostavlja nered, ali djeca će u lakiranju malih prstića uživati.

Uz prigodan Mermaid papirnati stolnjak nered čete jednostavno očistiti.
Izbor igara ovisi o dobi djece. Manja djeca vole poskakivati, plesati, pljeskati ručicama, sakrivati se… Malo veći vole društvene igrice, pogađanja i slično.

 

Ako tražite savršenu inspiraciju za sirena zabavu koja će zabaviti vaše goste, ovo je idealno mjesto.

Sve od neobičnog pejzaža i ukrasa do zabavne torte i slastica savršenih za vašu jedinstvenu »shell-abration« pod morem!

 

I ne zaboravite najvažnije: Dobra volja je najbitnija!!!!

 

Prijava na e-newsletter

Prijavite se na naš e-newsletter i obavijestit ćemo vas o našim novim proizvodima i posebnim promocijama.

Brza dostava

Dostava od 2-5 Dana

različite moguĆnosti plaĆanja
100% sigurnost
kupnje
Besplatna dostava

iznad 70,00€ (527,415 kn)

Nazovite nas
+385 913 300 745