The wishlist name can't be left blank

- "Pirate parrrty setup!" -

- "Pirate parrrty setup!" -

Gusarska zabava jedna je od najpopularnijih opcija za tematski dječji rođendan, s istinskim kovčegom igara, kostima i hranom za izabrati. Evo našeg vodiča za jedrenje kroz zabavu vašeg malog gusara... Ova tema zabave nikad ne postaje dosadna!

 

Pozivnice za gusarsku zabavu

Za pozivnice napravite kartu s uputama. Napravite ih zajedno sa vašim mališanom. Uzmite običan A4 format papira i krenita sa crtanjem. Uključite maštu. Umočite završenu pozivnicu u hladni čaj za taj autentični izblijedjeli. Ne zaboravite da karta mora sadržavati i crtež kostiju, lubanje i križa. Najvažnije je da oznaka "X" označi mjesto događaja.

 

 

Dress code!

Pozivnice bi također trebale pojasniti pravila odijevanja. Zamolite goste da se odjenu u svoju improviziranu gusarsku odjeću. A za dopunu kostima pripremite kartone od kojih čete izrezivati kartonske mačeve i gusarske kape ili plastične čaše, aluminijske folije kako bi izrađivali kuke Kapetana Kuka!

 

  

Igre za male gusare

Zabavite gusare koje imate na brodu tako što ćete im postaviti neke igre. Prilagodite neke tradicionalne zabavne igre tako da odgovaraju temi. Potraga za blagom oko kuće, vrta ili parka uvijek pojačava razinu uzbuđenja. Za više potrage za blagom napunite dvije škrinje ili kutije pijeskom i u njih zakopajte izbor umotanih slatkiša, igračaka i drugih drangulija. Dvije momčadi tada imaju minutu da iskopaju što više blaga, a pobjednička ekipa je sakupila najviše predmeta.

Pinjata s blagom za Party pobrinut će se da i svi imaju vremena za razbijanje. Može se puniti čokoladnim novčićima ili bilo kojim drugim poslasticama s piratskom tematikom kojih se sjetite.

U sljedečoj mali Pirati moraju pokušati zadržati topove u zraku (Crne Balone) dok svira glazba. Kad glazba prestane, svaki gusar mora zgrabiti top. Izvučete ime jednog od gusarske djece i to dijete mora probušiti svoj balon i dovršiti gusarski izazov da bi osvojilo nagradu. Ponovo pokrenite glazbu i nastavite svirati dok svaki gusar ne osvoji nagradu.

 

Trebat će vam:

- Dvostruko više crnih balona od sudionika. Započnite s balonom za svakog gosta, a zatim dodajte balon nakon svake runde da ostane ravnomjeran. To osigurava da svi nastave igrati i da osobe koje zovete imaju balon.

- Prije napuhavanja balona stavite unutra papirić s ispisanim izazovom. Naprimjer., stoji na jednoj nozi 30 sekundi, napravi 15 čučnjeva, izgovori 4 puta za redom brzo "riba ribi grize rep", itd....

- Za ovu igru ​​možete koristiti bilo koju vrstu glazbe. Ali razmislite o kupnji izvrsnog CD-a s piratskim pjesmama za zabavu koji ćete dodati temi. Ovo će također biti izvrsno sredstvo za postavljanje raspoloženja za sve vaše piratske igre i aktivnosti.

 

Dekoracije i posuđe

Dostupno je toliko mnogo mogućnosti da vaša gusarska zabava izgleda baš tako. Uz pokoji balon na helij u obliku morskog psa ukombiniran sa običnim crnim lateks balonima posvuda, zabava će dobiti poseban gusarski štih. Naša trgovina nudi široku paletu ukrasa i pribora na temu. Ovdje pogledajte cijeli Gusarski asortiman. Nudimo vam također dekoratere, animatore i fotografe.

       

 

Kontaktirajte nas za sve usluge i proizvode telefonom na 091 3300745 ili nam pošaljite mail na info@partycenter.hr.

 

Hrana i piće

Vaš mališan apsolutno će voljeti personaliziranu piratsku tortu - samo odaberite svoju fotografiju i poruku te želite li okus čokolade ili vanilije. Mi čemo vam predložiti slastičara koji će vam to napraviti. Za party hranu neka kreativna etiketa će učiniti trik. Kruhovi se mogu nazvati ‘klinovima’, a slatkiši ‘mamac za morske pse’. Gurnite štapiće mrkve u krugove krastavaca za 'gusarske mačeve' i napravite voćni gusarski shake za djecu. Napravite jednostavno gusarski brod od lubenice. Isprobajte mješanac voća od miješanog voća ili da zabavu učinite tropskom izblendajte napitke od manga i banane.

 

              

Filmovi

Puštanje filma pred kraj dječje zabave sjajan je način da zaokružite stvari - i unesete malo smirenosti u zabavu. Nekoliko je piratskih opcija koje treba razmotriti: zvijezdani obrat kapetana Huka u Peter Panu čini Disneyev klasik očitim izborom, a Otok blaga Muppet također je izvrsna zabava. Za stariju djecu Hook, a tu je uvijek i serija filmova Pirates of the Caribbean.

 

I ne zaboravite najvažnije: Dobra volja je najbitnija!!!!

 

Prijava na e-newsletter

Prijavite se na naš e-newsletter i obavijestit ćemo vas o našim novim proizvodima i posebnim promocijama.

Brza dostava

Dostava od 2-5 Dana

različite moguĆnosti plaĆanja
100% sigurnost
kupnje
Besplatna dostava

iznad 70,00€ (527,415 kn)

Nazovite nas
+385 913 300 745